Raption 50

Бърза DC зарядна станция за електрически превозни средства

Raption 50

Проектирана е за инсталиране както в обществена среда (градски пространства, търговски центрове, летища, места за почивка на пътя и др.), така и в частна (компании с електрически автопарк, таксиметрови стоянки и др.), където превозните средства трябва да са готови да продължат пътуването си за по-малко от половин час. Raption 50 е създадена, за да отговори на най-важните изисквания на пазара. Със своята най-съвременна модулна технология за захранване позволява по-голямо време за работа, увеличава достъпността и гъвкавостта. Друг ключов атрибут е изисканият, тънък и здрав дизайн, който прави Raption 50 идеална зарядна станция за всякакъв тип местоположение, от стилни градски зони до индустриални обекти.

Предимства за собственика (оператора):

  • Модулната технология на захранващата част позволява работа на зарядната станция дори в случай на повреда на някой от захранващите модули.
  • По-ниската консумация на енергия (и следователно по-малки оперативни разходи) се постигат в резултат на изключване на захранващите модули, когато електромобилът изисква по-малка мощност на зареждане.
  • Модулната архитектура позволява мащабиране на мощността (например от 25kW до 50kW). Чрез тази гъвкавост могат да се посрещнат бъдещите по-високи нужди на батериите.
  • Raption 50 опционално предлагат концепция за заключване на кабела с конектора, което намалява риска от счупване и нужда от допълнителни разходи.
  • Двойната предна врата с ключалка позволява лесен достъп до вътрешността на станцията, както и позволява монтаж до стена, оптимизирайки наличното пространство.

Предимства за потребителите:

  • С помощта на вграденият 8-инчов сензорен дисплей потребителите не само получават ясни инструкции за зареждане, но също така могат да избират между няколко езика.
  • Удовлетвореността на потребителите се увеличава благодарение на вградената светлина, която улеснява локализирането на мястото на зареждане в тъмни пространства и четене на съобщенията, съдържащи се в етикетите на инструкциите на оператора.
  • Достъпността за инвалиди също отговаря на международните стандарти относно височината на конекторите/ дисплей, което улеснява работата със станцията.
qc icons

Техническа информация

Връзка с нас

За връзка с нас относно запитвания, можете да използвате формата за контакти.
w
0877 757 166
ул. Българска легия 10, офис 2
гр. София