Etrel Inch Pro

Надеждна зарядна станция, която разговаря с потребителя и слуша околната среда.

Etrel Inch Pro
Зарядните станции устройства Etrel Inch Pro са проектирани да работят с два приоритета – да осигурят най-доброто потребителско изживяване и да намалят разходите за работа на системата. За да постигнат последното, всички зарядни устройства могат да регулират своята мощност на зареждане въз основа на работата на други зарядни станции на същото място, когато работят съвместно с токовият сензор Load Guard. Собствениците на мястото на зареждане не е необходимо да извършват скъпи модернизации на електрическата си мрежа, за да могат да обслужват голям брой електрически превозни средства. Чрез използване на собствените алгоритми за управление мощността на зареждане може да бъде разпределена интелигентно между всички свързани потребители въз основа на техните превозни средства, приоритети и необходимите количества енергия.
Etrel Inch Pro
С помощта на токовият сензор Load Guard могат да бъдат заредени голям брой електромобили без да се налага повишаване мощността на електрическата мрежа.

Ограничена мощност? Няма проблем.

Група от зарядни станции могат да предоставят оптимална услуга за зареждане дори на места с ограничено захранване, без да претоварват инсталацията.

Взаимодействие с потребителите

Всяко зарядно устройство предлага опция за въвеждане времето за заминаване на потребителя. Вашият бизнес модел може да възнаграждава потребители, като изберат зареждане за по-дълго време, но с по-добра цена.

Създадени за свързване

Когато са свързани към бек-енд система зарядните станции предлагат редица удобства, като резервиране, наблюдение процеса на зареждане в реално време, различни начини на идентификация и заплащане.

Лесен монтаж и поддръжка

Процесът на инсталиране е опростен за максимална ефективност. Висококачествените и дълготрайни материали и компоненти с които е изградена станцията в комбинация възможностите за отдалечен достъп гарантират минимални разходи за поддръжка.
Etrel Inch Home
Когато бързате, въведете бързо зареждане или въведете време на отпътуване.
Etrel Inch Pro
Сервизната врата се заключва с винт или опционално с ключалка при публичен монтаж.
web interface preview
CNC фрезоване по време на производството – корпусът на INCH е направена от лят алуминий.

Техническа информация

Връзка с нас

За връзка с нас относно запитвания, можете да използвате формата за контакти.
w
0877 757 166
ул. Българска легия 10, офис 2
гр. София