WallBoxe eHome

Най-доброто и ценово ефективно решение за домашно зареждане.

Проектирана за инсталиране (както на закрито, така и на открито) в частни домове, офиси на фирми, хотели и други места, където няма изискване потребителя да се удостоверява. Малкият размер и красивият дизайн спомагат тази зарядна станция да пасне перфектно навсякъде, където бъде монтирана. Други важни характеристики са ниската цена, здравината и лесната работа на потребителя с продукта.

Характеристики:

  • Съвместимост с токовият сензор BeON. Позволява динамично регулиране процеса на зареждане съгласно наличната свободна мощност на електрическата инсталация.
  • Фронтална LED лента информира за състоянието на устройството (работи, авария и др.) и статуса на зареждане.
  • Опционална ключалка със секретен ключ за достъп до електрическата защита на станцията осигуряваща достъп в случай на задействане на защита. Може да се използва и като метод за удостоверяване използването на станцията.
  • Корпусът на зарядното устройство е направен от ABS пластмаса, която е здрава и UV устойчива. Осигурява защита от механично натоварване и тежка околна среда. Също така увеличава живота на зарядната станция и избягва нейната замяна след няколко години.
WallBoxe eHome
WallBoxe eHome

Техническа информация

Връзка с нас

За връзка с нас относно запитвания, можете да използвате формата за контакти.
w
0877 757 166
ул. Българска легия 10, офис 2
гр. София