Видео

Разгледайте нашите видео примери
Тази селекция с обучителни видео файлове, която постоянно се разраства, предлага основни познания за начинаещите потребители на atvise® , както и полезна информация за напредналите такива. В комбинация с обширната документация вие разполагате с всичко необходимо за да реализирате както малки atvise® проекти, така и големи индустриални и сградни системи.

Инсталиране на atvise® лиценз

В това видео ще научите два начина как да свържете закупен atvise® лиценз с вече инсталиран atvise® продукт.

atvise® Инженеринг 1

В това видео може да се запознаете с нашия инструмент за разработка atvise® builder и да създадете първата си визуализация.

atvise® Инженеринг 2

В това видео ще научите как се използва ObjectDispalys от стандартната библиотека, както и начините за раздвижване и динамика с помощта на инструмента на atvise® builder – „QuickDynamics“.

atvise® Инженеринг 3

Тук може да разберете как без познания по програмиране може да създадете движение и динамика на визуализацията с помощта на инструмента на atvise® builder – „SimpleDynamics“. Той представлява противоположният на QuickDynamics инструмент и предлага далеч повече възможности за динамизация в atvise® проекта.

atvise® Вертикална структура

Тук ще научите как да прилагате обектно ориентирано структуриране в atvise® – object-oriented engineering in atvise® Ще създадете обект и ще визуализирате три негови инстанции. Обектно ориентираното построяване, което в atvise е базирано на OPC UA (на Certec се нарича „VerticalObjects„), не само опростява процеса на разработка, но и някои етапи се елиминират напълно.

atvise® Потребители и права за достъп

В това видео ще научите как да създавате, редактирате и свързвате потребители, групи от потребители, както и начините за управление на техните права за достъп. След това ще научите как се назначават права спрямо ObjectDisplay за различните визуализации.

atvise® ObjectDisplay – Барграф инструмент

В това видео ще разберете как да създадете барграф дисплей с помощта на инструментите, вградени в atvise® builder. Ще създадете графични елементи, ще добавите динамизация към тях, както и ще научите как да ги параметризирате.

atvise® ObjectDisplay – Стрелкови инструмент

В този видеоклип ще разберете как да създавате виртуални стрелкови инструменти с помощта на инструментите, вградени в atvise® builder. Ще създадете графични елементи, ще добавите динамизация към тях, както и ще научите как да ги параметризирате.

atvise® Аларми

В това видео ще научите как се създава, редактира и конфигурира обикновена аларма. Ще научите начините за извикване, обработка и визуализация на аларми.

jQuery in atvise®

В това видео ще разберете как се интегрира jQuery в работния проект на atvise®, както и начините за използване на неговите функции във вашата визуализация.

Карти и видео файлове в atvise®

В този видео урок ще научите как се вграждат карти и видео файлове от различни онлайн платформи към вашият atvise® проект.

atvise® live

В това видео ще се запознаете с платформата за споделяне на примерни проекти atvise® live и начините за използването им във вашите проекти. Също така ще разберете как да споделяте ваши проекти и съдържание, които да бъдат „маркирани“ с логото на вашата компания.

Връзка с нас

За връзка с нас относно запитвания, можете да използвате формата за контакти.
w
0877 757 166
ул. Българска легия 10, офис 2
гр. София