Etrel G6

Градивен елемент на всяка обществена мрежа за зареждане

Зарядната станция Etrel G6 е проектирана с акцент върху надеждността, лекотата на използване и максималната безопасност за крайните потребители, като в същото време предлага лесна инсталация и поддръжка за операторите. Може да зарежда две превозни средства с по 22 kW всяко. Изработена е от здрава неръждаема стомана за изключителна издръжливост при всякакви метеорологични условия. С отчетливата си форма той лесно се забелязва, като същевременно остава ненатрапчива на обществени места. Плоската повърхност предлага ценни възможности за брандиране и персонализиране. С многоезичен LCD дисплей, различни опции за свързване, вграден MID сертифициран електромер за всяко гнездо и подходящо оборудване за безопасност, станцията включва целият основен хардуер, необходими за работа на обществено място за зареждане на електромобили. Свързване с централна билинг система и отдалечените актуализации на фърмуера гарантират съвместимост с всички електрически превозни средства на пазара.

Корпусът на G6 разполага с голяма врата, което позволява удобен достъп до компонентите в зарядната станция.

Компактна и ценово ефективна

Корпусът е проектиран с малка основа, което позволява инсталиране на станцията близо до ръба на зоната за паркиране. Широкоъгълното отваряне на сервизната врата осигурява лесен достъп по време на монтаж и поддръжка. Не са достъпни винтове или проводници без да се отключи сервизната врата.

PLUG&PLAY облачна свързаност

За цялостно бизнес решение, зарядните станции Etrel могат лесно да бъдат свързани към нашата OCEAN платформа или към която и да е друга система за управление, използвайки OCPP протокол. С онлайн свързаност G6 поддържа допълнителни функционалности като идентификация и оторизация, резервиране, плащане, анализ на зарежданията, мониторинг и разширен мениджмънт. Това предоставя уникална възможност да стартирате вашият бизнес от момента в който станцията е инсталирана без допълнителни разходи.

Дизайнът на зарядната станция позволява няколко възможности за брандиране.

Безпроблемна интеграция с бек-енд софтуер за рационално зареждане.

Компактният дизайн позволява инсталиране на места ограничено място за монтаж.