atvise® embedded

Deja Vu

Работили сте с продукти, за които сте имали чувството, че са реализирани с atvise® визуализация? Разгледайте част от списъка с доволни OEM клиенти на atvise® за да се убедите в това.

Автоматизация на следващо ниво

Развитие на качествени и съвременни решения за сградна автоматизация

MMC V2 е софтуерно решение, при което в една платформа са интегрирани различни системи и устройства. Този лесен за усвояване и употреба софтуер позволява ценово и времево ефективно внедряване на различни проекти в сектора на Сградната автоматизация.

Bachmann electronic GmbH

M1 webMI pro – Перфектна симбиоза между система за управление и гъвкава визуализация

Сега Bachmann разпространява своите  M1 контролери с atvise® webMI визуализация. HMI системите „webMI pro“ вече имат редица заинтересовани клиенти, тъй като позволяват независими от устройството мониторинг и управление за различни сектори на индустрията, като енергетика, мехатроника, корабостроене.

Please click here in order to get more information.

Ние предлагаме atvise® за Beckhoff TwinCAT базирани контролери

Изборът е ваш: tvise® webMI2ADS или СКАДА

Данните и визуализацията от HMI панелите на Beckhoff embedded PC CX серията са достъпни за потребителите в уеб базираната atvise® webMI2ADS. Най – новата версия вече предлага модул за история на събитията, панел за управление на алармите и разширено управление на потребителските права.

Допълнителна информация може да бъде открита в downloadable product fact sheet , в секцията Beckhoff compatible controllers, или чрез връзка със sales department.

epis Automation GmbH & Co. KG

Като atvise® OEM партньор те предлагат за своите панели опционално webMI базирано решение.

Hilscher Ges. f. Systemautomation GmbH

Изпълнен с atvise® конектор

Колко малък може да бъде един webMI Server показва по впечатляващ начин NetLink SCADA конекторът на компанията Hilscher. Тук atvise® е интегриран успешно за да визуализира данните от контролери S7 на SIEMENS.

ILS Technology

deviceWISE е софтуерна платформа, която установява интелигентна и сигурна връзка между индустриалната система и вашата компания.

NXT Control

nxtControl предлага всички предимства на софтуера за управление в инженерно разпределените системи, базиран на стандарта IEC-61499 чрез вграден atvise® webMI уеб сървър.

Siemens Switzerland Ltd

Сградна автоматизация: когато медицинските помещения се управляват от HMI панел или iPad

В отдела за Сградна Автоматизация на Siemens Schweiz AG успешно се използва atvise® за управление и мониторинг на отделни помещения в специализирани сгради.

Softing AG

‘echograph’ комбинира защита и съхранение на данните с визуализация, всичко събрано в едно устройство

Softing е водещ доставчик на хардуерни и софтуерни продукти за индустриалната автоматизация и автомобилната електроника.

VIPA Gesellschaft f?r Visualisierung und Prozessautomation GmbH

Предлага като партньор atvise® OEM опционално webMI базирано решение за своите панели.

Weiermayer Solutions GmbH

Без повече такси в роуминг

Единствено по рода си  GSM / UMTS / HSDPA с вграден интерфейс и atvise® webMI уеб сървър. Свържете го с вашите индустриални системи и използвайте възможността за дистанционен контрол и поддръжка по целия свят, без допълнителни такси за роуминг.